Kontakt

Est. 2010

KONTAKTA OSS

Kontakta oss för mer information och hur vi kan anpassa våra tjänster efter dina önskemål. På SteengärdsGården möter vi alla individer med respekt och lika villkor och både djur och människor ser fram emot att få träffa dig!

 
 
 
 
Ja
 
Ja
 
 

Lagring och hantering av personuppgifter (GDPR)

I din kontakt med oss kan vi använda komma att hantera och lagra dina personuppgifter. Hantering och lagring av personuppgifter sker för att:

1. kunna hantera förfrågningar när du kontaktar oss per telefon, e-post eller kontaktformulär.

2. kunna informera om våra tjänster eller verksamhet i utskick 

3. när du sluter avtal med oss genom att köpa våra varor eller tjänster.


Vi sparar aldrig uppgifter längre än nödvändigt för att kunna leverera vår varor eller tjänster samt eventuella utställda fodringar eller garantier eller så länge som anges i lagkrav (t ex arkivering enligt bokföringslagen).


Vi lagrar inte känslig information eller information om barn. 


När du kontaktar oss med förfrågningar så samtycker du till att vi behandlar dina uppgifter för att svara på dina frågor. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta oss. Så länge du inte återkallar samtycke så sparar vi dessa uppgifter i två år eller tills dess de inte anses relvanta för att kunna ge dig god service. 


Om du gett samtycke till att ta emot information från oss per e-post har du rätt att när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta oss eller använda länken som finns i varje informationsbrev. Så länge du inte återkallar samtycke så sparar vi dessa uppgifter i två år eller tills dess inte anses relevanta.

SteengärdsGården